FAQ

Lidt forskelligt information omkring både før, under og efter behandlingen, der er godt at vide på forhånd.

Permanent Makeup

Klinikken opfylder den danske tattovør lovgivning, er medlem af en godkendt brancheforening, har erhvervet sig det obligatoriske hygiejne- og fag kursus. 

Klinikken er indrettet efter sikkerhedsstyrelsens regler, hvor by Luna blev registreret d. 18.06.2021 med tato-nummer TAST-01886. Alle produkter der benyttes til behandlinger er REACH og EU godkendte.

FØR behandlingen: Valg af metode, kan være svært ud fra booking teksten, men der er altid afsat ekstra god til til samtale om hvilken metode du ønsker, hvilken metode der vil være bedst egnet til din hudtype, så vælg den metode du selv mener du bedst syns om.

Har du booket tid til lips/læbepigmentering og før har haft udbrud af herpes/forkølelsessår – tag kontakt til din læge og start med forebyggende behandling 3 dage før din dato for behandling.

UNDER behandlingen: Når du ankommer til din 1. behandling får du i receptionen udleveret en del ark til gennemlæsning og udfyldning,  og underskrift blandt andet Sikkerhedsstyrelsens pjece om livet med en tattovering, by Lunas egen information vedr før/under/efter din behandling og du udfylder et samtykke- og helbredsskema, der scannes ind i din online journal, hvor det opbevares i 5 år. 

Du får samtidigt udleveret et aftercare kit, som skal bruges den efterfølgende tid efter din behandling. 

Herefter følges du ind i den helt sterile klinik, hvor du ikke må medbringe fodtøj, taske, mobil tlf mv. Dette efterlades i receptionen. OBS: KUN adgang for dig der skal behandles. Det er ikke tilladt at medbringe veninde, kæreste, barn eller chauffør i behandlingsrummet.

Hygiejne krav: Iflg lovgivningen skal du iføres hårnet omkring dit hår,  din hud desinficeres meget grundigt, som var du på en regional operationsstue😅  Jeg bærer hårnet, visir,  plastforklæde, handsker, indesko, og alt udstyr  bla briks, lampe, maskine er pakket ind i plast og der dufter “himmelsk” af sprit. 

FOTO dokumentation: Der tages før/efter fotos af det område der skal behandles, af samtlige farve pigmenter, nåle mv til din online journal til dokumentation. 

Bedøvelse: Har du booket tid til powder/ombre brows, eyeliner eller læber får du påført emla creme på området i ca 30 minutter før behandlingen påbegyndes.

 

fortsættes snarest……………….

 

Certificeret  og godkendt kosmetisk tattovør siden 2012

Følg Bryn Akademiet på facebook & Instagram

 

På facebook & instagram finder du fotos og videoer af alle behandlinger

FÅ RABAT før alle andre;)

.