Tilbud

Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme 30. ml

DKK 349,00

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen. Beskytter langsigtet. UVA og UVB SPF 50.

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

 

Unik Innovation

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring.

Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

 

Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt.

25 på lager

Beskrivelse

Rosalique anvendelse 

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning, på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.).

 

Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte. Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

Rosalique indeholder ikke parfume, parabener, paraffin og mineralske olier. Den er dermatologisk testet, Vegan venlig og ikke testet på dyr.

Rosalique indeholder ingredienser som:

Urea – Som giver fugt og beroliger.

Panthenol – Som er Provitamin B5 hjælper med fugt og er antiinflammatorisk.

Alpha Bisabolol – Beroliger huden og dæmper rødmen. Hjælper huden med regenerering.

Zeolite – Naturligt vulkansk mineral der reducerer rødmen og irritation i huden. Beroliger også huden.

Shea Butter – Er helende, beroligende, fugtgivende og reducerer betændelse i huden. Indeholder også Vitamin E som er et næringsstof og en antioxidant.

Rosalique har vundet mange Internationale awards:  

The Beauty Awards 2018 – Shortlisted

The Beauty Awards 2019 – Shortlisted

The Beauty Global Awards 2019 – Finalist

Global Makeup Awards 2020 – Silver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme 30. ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *