Tilbud

Rosalique gaveæske med Miracle Foundation brush

DKK 549,00

Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen. Beskytter langsigtet. UVA og UVB SPF 50.

Rosalique Miracle Foundation Brush er en foundation børste fra Rosalique, som er håndlavet og så ser den smuk ud i den bløde farve. Rosalique Miracle Foundation Brush skaber en fløjlsblød finish på din hud og knuser de grønne microkugler i cremen, så huden ikke syner grøn.

Rosalique Miracle Foundation Brush har tætte syntetiske hår, som hjælper dig med at arbejde din foundation fra evt. Rosalique ind i huden og få den til at se naturlig ud. De korte hår gør at den nemt kan komme tæt på øjne, næsefløj og så videre. Håndtaget er lavet af birketræ og hårene er fæstnet til en aluminium hylster.

Rød og sensitiv hud

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

 

Unik Innovation

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring.

Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

 

Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer effekt.

5 på lager

Beskrivelse

Rosalique anvendelse 

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning, på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.).

 

Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte. Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.

 

Rosalique – Vinder af årets Nichepris 2019

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosalique gaveæske med Miracle Foundation brush”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *